Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hvem er vi?

Vi er Ida og Andre Simonsen, tidligere Drøbak – nå Tønsberg.Ida og André Simonsen

Vår firma drives fra vårt hjemmekontor på Tolvsrød ved Tønsberg – du kan derfor alltid nå oss og det er helt greit å ringe fra kl. 8 og morgenen til kl. 22 om kvelden.

Du treffer oss om vi ikke er opptatt, da kan du sende oss en mail. Vi ringer deg tilbake så fort vi har anledning.

Vi har en firma-facebookside, søk på Ida og Andre Simonsen HL  – eller privat facebook – søk på ida@totalwellness.no – så finner du riktig. Her legger vi også ut mye nyttig info, samt at vi har en stor bildesamling der – så du er velkommen til å ta kontakt

Historie og mål

Vi har jobbet med helse og velvære nå i mer enn 21 år og vi elsker det vi driver med. Vi jobber med mennesker – gir råd og oppfølging og får utrolig mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Dette gjør at det vi jobber med føles meningsfylt.
Vi har også valgt å forhandle produktene fra Herbalife, da dette er produkter vi daglig bruker selv og vi derfor kan gå god for. Vi kan også på det grunnlag gi deg en god oppfølging – da dette er produkter vi har erfaring med, fra oss selv og fra våre kunder.

Vi kan tilby å komme  hjem til deg og ha en SPA-kveld med fokus på våre botaniske hudpleie produkter – eller en kveld med smaksprøver på shaker og utdeling av 3-dagers prøve pakke på våre proteinshaker.

Du er velkommen til oss på vårt kontor etter avtale, dagtid og kveldstid for å ta en prat, prøve våre shaker, få en gratis scanning, få med en gratis prøvepakke på shaker – eller hente produkter om du allerede er vår kunde.

img_8174

Vi har valgt å jobbe med familien vår i sentrum . Vi har til sammen 4 barn i alderen 13 år til 38 år  . Våre to felles barn er på 21 og 13, bor sammen med oss – de andre er jevnlig på besøk.