Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Personvern

Personvern og databeskyttelse:

VIKTIG: Ved å anmode om at informasjon blir sendt til deg fra denne siden gir du automatisk tillatelse til at vi samler inn dine personlige data.

Behandlingsansvarlig er:

Ida og Andre Simonsen
Fjellveien 15
N1440 Drøbak

NORWAY

Telefon: 0047 64 93 54 66
Mobil:     0047 90 65 09 28
Epost: ida(a)totalwellness.no

Hvordan vi skal bruke dine personlige detaljer:
Vi vil bruke disse data bare til å sende deg den informasjonen du har bedt om eller kommer til å be om på et senere tidspunkt. Din personlige informasjon vil ikke bli gitt, solgt eller gjort tilgjengelig for en tredje part, untatt den personen som vil kontakte deg, som vi også krever den samme beskyttelse av dine data fra. Vi respekterer ditt privatliv og behandler dine data med diskresjon. Dersom du vil bli slettet fra vår database på noe tidspunkt så kan du klikke på en lenke i informasjonen som sendes til deg. Hvis du vil oppgradere din informasjon eller slette den helt så kan du gjøre det ved å sende en e-post til ida(a)totalwellness.no

Kopirettigheter og ansvarsfraskrivelse:

Denne internettsiden er produsert for Norge og det norske markedet. Resultathistoriene på denne siden garanterer ikke at andre oppnår det samme resultatet. De vitner kun om de resultatene som har blitt erfart fra noen av våre kunder som har vært villige til å følge våre retningslinjer og oppfølgingssystem.
En persons suksess vil være avhengig av han/hun sin evne til å bruke produktene korrekt i kombinasjon med en kalorikontrollert spiseplan. Tilstrekkelig inntak av vann og regelmessig mosjon er også å anbefale, med mindre det er lagt ned restriksjoner om dette fra en lege.
Det anbefales å følge bruksanvisningen på hvert enkelt produkt og følge de råd som blir gjort der. For å kunne bestille produkter fra distributører tilknyttet denne internettsiden må man være over 18 år og myndig i følge norsk lov.
Alle produkter har pengene tilbake garanti på 30 dager. Denne garantien vil ikke påvirke dine øvrige rettigheter.
Denne internettsiden tilhører og drives av No1 Training System. Visse bilder på denne siden benyttes med tillatelse fra Herbalife. Ingen elementer fra siden kan reproduseres uten en skriftlig tillatelse fra No1 Training System.