Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

BOKEN OM ANGELICA I SALG NÅ!!

Klikk for større bilde

 

(klikk for større bilde)

Boken om Angelica kom ut i slutten av november 2015,og har solgt utrolig bra, til å være en såpass spesiell og personlig bok.

Boken om Angelica har vært en stor suksess. Den har solgt veldig bra fra forlaget, og fått positiv omtale i flere ukeblader. – Du har nå sjansen til å bestille boken direkte fra forfatter, signert med personlig hilsen.

Bruk bestillingsskjemaet under:

Prisen er kr. 299,–  NÅ KR. 250,- + porto kr. 50 ( da spanderer vi halve portoen )

Jeg tilbyr også å komme rundt til foreninger og lag for å holde foredrag, foreningen kan da kjøpe inn bøker og selge direkte, eller jeg kan selge der og da fra mitt lager.

Firmaer kan også kjøpe inn bøker som gaver – eller for å selge videre.

Du må spesifisere om du kjøper inn til firma, da får du mva spesifikasjon på fakturaen, salg til privat personer er mva fritt. Hvis du skal kjøpe inn til firma, så må du skrive ditt foretaksnummer i feltet.

Vi har også 10-pakk med bøker til firmaer, for kr 2400,- kr, som du kan selge for 299,- pr stk. Vi har ikke lov å selge til bokhandlere eller nettbokhandlere, dere må ta kontakt med forglemmegei forlag direkte

Du må spesifisere om du kjøper inn til firma, da får du mva spesifikasjon på fakturaen, salg til privat personer er mva fritt. Hvis du skal kjøpe inn til firma, så må du skrive ditt foretaksnummer i feltet.

Vi har også 10 pakning med bøker til firmaer, for kr 2400,- kr, som du kan selge for 299,- pr stk. Vi har ikke lov å selge til bokhandlere eller nettbokhandlere, dere må ta kontakt med forglemmegei forlag direkte.

FYLL UT SKJEMA UNDER FOR Å BESTILLE FRA «mitt» PRIVATE LAGER – Du  betaler da halv porto, Kr.50,- i tillegg, og får en signert bok i posten med faktura i pakken.

Kan også hentes etter avtale i Tønsberg.

Boken har fått god omtale i ukeblader og blandt personlige lesere.

Les mer og følg Angelica på hennes facebook-side : https://www.facebook.com/AngelicaSimonsenB/

Velg antall bøker fra menyen

Melding eller hilsen

 

Klikk på bildene for større utgave

Litteraturmagasinet

 

IMG_7035 Angelica-en-engel IMG_1019 IMG_1018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_MG_3547-COLLAGE